U gaat akkoord met de volgende huurvoorwaarden van Excellence Parties Decorations

  • U huurt de taartstandaard volgens de overeengekomen tarieven zoals vermeld op onze website, voor de duur de overeenkomst. Verlengen is mogelijk in overleg.
  • Bij aanvang van de huur is het artikel in goede, schone en complete staat. Voor het huren inspecteren wij samen met u het artikel en worden eventuele afwijkingen duidelijk op de huur overeenkomst vermeld.
  • Bij het niet tijdig inleveren zonder dat u Excellence Parties Decorations daarvan op de hoogte stelt zal een toeslag van € 10 per dag (inclusief zondag) boven op de normale huurprijs berekend worden. Zonder kennisgeving vervalt de complete borg aan.
  • De huurprijs is voor 3 dagen dit is inclusief de dag van bezorgen/afhalen en de dag van retour. Voor elke daarop volgende dag wordt € 10,-- (inclusief zondag en de dagen waarop wij gesloten zijn) in rekening gebracht. Alleen als u de taartstandaard vrijdag of zaterdag ophaalt, word zondag en de dag waarop wij gesloten zijn niet meegerekend.
  • Bij het retour brengen van de taartstandaard krijgt u (huurder) de borg terug, mits de taartstandaard schoon en in goede staat verkeer.
  • De huurder is aansprakelijk voor eventuele schade, of eventueel kwijtraken ven de taartstandaard. Bij het niet compleet of beschadigd retourneren van taartstandaard, wordt een deel (dat is afhankelijk of de onderdelen zijn na te bestellen) of het gehele borg ingehouden.
  • De taartstandaard dient SCHOON en op de afgesproken dag en tijd terug worden gebracht. Komt de taartstandaard vuil of met rest van plakband terug en niet in onze eigen doos retour, dan berekenen wij v.a. € 15,-- aan schoonmaakkosten en € 5,-- voor  een nieuw doos.
  • De taartstandaard word NIET per post opgestuurd. U dient het zelf te komen ophalen cq of door ons worden laten bezorgd/opgehaald.
  • Indien u de taartstandaard zelf komt ophalen vragen wij een geldige legitimatie bewijs ID-kaart, Rijbewijs of Paspoort. Zonder een van deze bewijzen kunt u helaas onze taartstandaard niet meenemen.
  • Het betalen van de borg betekent NIET dat de taartstandaard uw eigendom wordt. Mits u de taartstandaard niet bij ons koop is de taartstandaard ten alle tijden eigendom van Excellence Parties Decorations. Al heb u een borg betaald.
Bij het niet retourneren van onze taartstandaard wordt juridisch maartregelen genomen. Alle kosten die daaruit voortvloeien komen voor uw rekening.

Door onze taartstandaard te huren bent u ook akkoord gegaan met onze huur voorwaarden.