Algemene voorwaarden
U blijft als klant altijd aansprakelijk voor het geleverde materiaal zoals pilaren en bogen. Bij schade, verlies of diefstal worden de kosten voor vervanging van de materialen doorberekend aan de klant. De klant dient zorg te dragen voor het veilig opbergen van de materialen. De materialen moeten op een samen afgesproken datum en tijdstip weer worden opgehaald of door u retour worden gebracht. 
• Op ballondecoraties geven wij geen garantie. Dit heeft te maken met alle factoren die invloed hebben op de houdbaarheid van ballondecoratie. Wat niet gunstig is voor de LATEX ballondecoratie zijn lage en hoge temperaturen. Buiten geplaatste ballondecoratie hebben een kortere levensduur dan binnen geplaatste ballondecoratie. Wij kunnen geen periode aangeven over hoe lang een ballondecoratie binnen of buiten mooi blijft. Een latex ballon is kwetsbaar en is daardoor niet iets om meerdere dagen buiten te zetten. Alle dagen dat een ballondecoratie mooi blijft is voor u mooi meegenomen, maar wordt door ons niet gegarandeerd. Om de reden dat regen, zonlicht, hagel, warmte etc. niet bevorderlijk voor de ballondecoratie. Wij hebben helaas geen invloed op het weer maar het weer heeft wel invloed op de ballondecoratie. Vandaar dat beschadigingen na levering van de ballonnen voor eigen risico is van de klant. 
• Helium gevulde latex ballonnen hebben een beperkte zweefduur. Een latex ballon zweeft 8 tot meerdere uren afhankelijk van de grootte van de ballon. Het is ook mogelijk om uw ballonnen te behandelen met een met Hi float, een coating waardoor de ballon tot wel 72 uur zweeft (afhankelijk van de omstandigheden). Helium ballonnen die buiten gebruikt worden zweven minder lang en daar geven wij dan ook geen garantie op. 
• Helium gevulde folie ballonnen hebben een zweefduur van 8 a 10 dagen. Ook voor folie ballonnen geldt dat deze binnen een langere levensduur hebben dan buiten. Op folie ballonnen geven wij geen garantie. 
• Frames, standaarden moeten uiterlijk twee weken na levertijd retour gebracht worden. Indien anders afgesproken. 
Bestelling en betaling

* Bestellingen kunnen persoonlijk in onze winkel geplaatst worden of via onze webshop.
* Ballondecoraties dienen volledig betaald te zijn voordat wij deze kunnen
  maken en leveren
Annuleren van een ballondecoratie order
Het annuleren van een order kan 1 week voor leveringsdatum kosteloos. Daarna wordt er annuleringskosten van 25% van het factuur bedrag (minus de bezorgkosten) in rekening gebracht. Wanneer uw ballonnen al zijn geblazen of gemaakt kunnen wij de order niet meer kosteloos annuleren.

Belangrijke informatie: 
• Al onze latex ballonnen zijn 100% afbreekbaar. 
• Weersomstandigheden zoals zon, wind, regen hebben invloed op de levensduur van de ballondecoratie. 
• Ballondecoraties worden geleverd inclusief montage. Indien het goed te bevestigen is en met een trap te bereiken is. Ballondecoraties is exclusief opruimen tenzij anders afgesproken. 
• Plaatsen dienen vrij toegankelijk te wezen en schoon.
 Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice
036 53 28 433